Petra

Petra

Petra is een gezellige, enthousiaste gastouder, 47 jaar en met veel liefde voor kinderen. Ze heeft zelf 2 dochters van 17 en 22 jaar en heeft de opleiding voor Sociaal Pedagogisch Werker afgerond.

Haar ervaring heeft ze door het werken op een BSO, een kinderdagverblijf en als gastouder bij gezinnen thuis. Ze is nu haar eigen gastouderopvang gestart en ze heeft plek voor baby's en/of oudere kinderen en is helemaal gemotiveerd om daarmee van start te gaan. Uiteraard staat ze geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Petra geniet écht van het bezig zijn met kinderen en onderneemt veel. Ze is betrouwbaar, liefdevol en enthousiast.

Petra vertelt: ‘Ik vind het belangrijk dat de kindjes het naar hun zin hebben en graag bij mij komen. Ik houd een dagindeling aan qua eten en slapen en tussendoor kunnen de kindjes heerlijk spelen waarmee ze willen. ik zing veel liedjes met mijn gastkindjes maar ook heb ik luistermuziek, kijk en leesboekjes, van alles wat. Ook gaat ze graag met haar gastkindjes naar buiten naar de speeltuin ‘de Kievit’ waar Petra een abonnement op heeft of in de tuin en naar de kinderboerderij.

Verder vindt Petra het heel belangrijk dat er regels zijn. Kinderen mogen veel, maar hebben ook hun grenzen nodig. Zowel de ruimte als die grenzen, geeft Petra wanneer dat nodig is.

Petra heeft een abonnement op speeltuin ‘de Kievit’. Daar speelt ze graag met de kinderen.
Ook is ze in het bezit van een auto met kinderzitjes zodat ze eventueel met de kinderen naar de kinderboerderij, de dierentuin o.i.d. kan gaan.

Petra maakt voor elk kind een uitgebreid plakboek met de gemaakte knutselwerkjes die er tijdens de opvangperiode zijn gemaakt en plakt foto’s in zodat de kinderen aan het einde van de opvang een mooi aandenken kunnen meenemen.

Een gastouder waar uw kindje een heerlijke opvangdag heeft!